A legtöbb kisfiúban mély nyomot hagy a Villám McQueen karaktere, és bármikor képesek egy V8-as kupét tátott szájjal bámulni. A kisfiamnak az egyik legtöbbször felemlegetett élménye az az egy hét, amíg egy barátom Mustangjával jártunk az oviba. És van, aki ennél is tovább megy, hogy a gyerekeknek örömet okozzon.

A projekt egy vadonatúj, hetedik generációs Ford Mustanggal indult, amelyet 5,0 literes V8-as motorral szereltek és Race Red színűre festettek. A következő lépés a különleges fényezés felvitele volt, amely a filmbeli autó által inspirált sárga, fehér és piros grafikát tartalmaz. A fóliázáson a 95-ös szám látható a lángokká alakuló villámok felett, valamint a Verdák 3. című filmben is megjelenő “Rust-eze” szponzori matricák.

A tulajdonos mindent megtett, még a szélvédőre is felrakta a jellegzetes szemeket, amelyek állítólag nem akadályozzák a láthatóságot az átlátszónak tűnő fóliának köszönhetően. Továbbá a felniket is a megfelelő piros árnyalatra festették, a Continental abroncsokon fehér “Lightyear” felirat szerepel, a hátsó üvegre pedig három piros csíkot vittek fel.

A különleges póni tulajdonosát Andy De La Vegának hívják, akit McQueen Atlanta becenév alatt ismernek a közösségi médiában, ahol elég nagy rajongótáborra tett szert. Profiljának biográfiája szerint az autót születésnapi partikon, adománygyűjtéseken és más típusú rendezvényeken használja. Mielőtt egy 2024-es Ford Mustang GT-re váltott volna, Andy-nek az előző generációs modellje volt, amelyet szintén Lightning McQueen-imitátorrá alakított át, így hozzászokott már a lelkes reakciókhoz, amelyeket minden korosztályból érkező gyerekektől kap.

Fotók: https://www.instagram.com/mcqueen_atlanta/